Από το 2006 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του πολιτισμού με εξειδίκευση στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εφαρμογών, σε περιβάλλοντα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, κατάλληλων για κινητά τηλέφωνα και tablets. Υλοποιούμε έργα γύρω από θέματα αξιοποίησης, προβολής και διάχυσης του πολιτιστικού αποθέματος με τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Το 2017 βραβευτήκαμε στον ετήσιο πολυμεσικό διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή κληρονομιά με το βραβείο Time Heritage Award 2017.

Στόχοι μας είναι:
• να αναδείξουμε το περιεχόμενο των πολιτιστικών συλλογών
• να το καταστήσουμε προσβάσιμο και ελκυστικό με νέους τρόπους προβολής και παρουσίασης
• να παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνολογιών και να τις προσαρμόζουμε στις απαιτήσεις των συνεργατών μας

Μας προτιμούν γιατί προσφέρουμε ολοκληρωμένες πρωτότυπες λύσεις ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η Διάδρασις κέρδισε το βραβείο Time Heritage 2017 στον ετήσιο πολυμεσικό διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή κληρονομιά, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια.

H ομάδα μας

Γιάννης Λαδάς

Υπεύθυνος Έργου & CEO


Ο Γιάννης Λαδάς είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του ΕΜΠ, ιδρυτής και βασικός εταίρος της εταιρίας Διάδρασις που έχει αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών και πολυμεσικών εφαρμογών. Εργάστηκε πολλά χρόνια στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και οργανισμών και διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία ως Project Manager σε έργα ανάπτυξης εφαρμογών και πληροφορικών συστημάτων.

Στάθης Γεωργίου

Ανάπτυξη Εφαρμογών


Ο Στάθης Γεωργίου αποφοίτησε από τη Σχολή Εκπαίδευσης Ενσύρματων Μέσων ως Τεχνίτης Ενσύρματων Μέσων. Χειρίζεται την πλατφόρμα Unity για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ψηφιακών εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και tablet. Έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ψηφιακών εκπαιδευτικών εφαρμογών σε περιβάλλοντα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

Τέρψη Κρεμαλή

Οπτική επικοινωνία


Η Τερψιθέα Κρεμαλή είναι ειδικός στην Γραφιστική και το Web design και ιδιαίτερα στην οπτικοποίηση της πληροφορίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος ΜΠΣ "Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας & Αλληλεπίδρασης" του ΕΚΠΑ. Παράλληλα, ασχολείται και με την οπτικοακουστική παιδεία στο Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας "Καρπός".

Εύα Σαμαρά

Μουσειολόγος


Απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας και μεταπτυχιακού Μουσειολογίας στην Αγγλία. Από το 2019 έχει συνεργαστεί με μουσεία και πολιτιστικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου (Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή, Great North Museum κ.α.). Έχει οργανώσει και εφαρμόσει μουσειοπαιδαγωγικά διαδραστικά προγράμματα, έχει διεκπεραιώσει διαδραστικές ξεναγήσεις και έχει συμμετάσχει σε ελληνικές και ξένες πολιτιστικές δράσεις (Human Library, The Late Shows κ.α.).


Δημήτρης Τσαλκάνης

Πολυμέσα, 3D & Ψηφιακή εικόνα


Ο Δημήτρης Τσαλκάνης είναι ειδικός σε διάφορες μορφές πολυμέσων και ιδιαίτερα την παραγωγή και μεταπαραγωγή video, τα 2d & 3d γραφικά, τη φωτογραφία, το σκίτσο και τη γραφιστική. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc στην Μεταπαραγωγή (Post Production) Κινηματογράφου με Ειδίκευση στα Οπτικά Εφέ από το Πανεπιστήμιου του York.